Szállás Cserkeszőlő, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Tavaszi wellness akció - akciós szállásajánlat

Royal Hotel Cserkeszőlő, Petőfi utca 30 sz - térkép

  • Tavaszi wellness akció, Royal Hotel, Cserkeszőlő

  • Royal Hotel Cserkeszőlő, Royal Hotel, Cserkeszőlő

  • Royal Hotel, Royal Hotel, Cserkeszőlő

  • Reggeli a Royal Hotelban, Royal Hotel, Cserkeszőlő

  • Szállás a Royal Hotelban, Royal Hotel, Cserkeszőlő

  • Szállás a Royal Hotelban, Royal Hotel, Cserkeszőlő

  • Wellness Cserkeszőlő fürdőben, Royal Hotel, Cserkeszőlő

  • Wellness a Royal Hotelban, Royal Hotel, Cserkeszőlő

  • Wellness Cserkeszőlő fürdőben, Royal Hotel, Cserkeszőlő

  • Wellness Cserkeszőlő fürdőben, Royal Hotel, Cserkeszőlő

Lefoglalom

Érvényes: november 23. - július 2., 3 nap (2 éj)

Kivétel: 2017. december 24., 2018. január 02., 2018. március 15., 2018. március 17., 2018. március 30., 2018. április 01., 2018. április 27., 2018. április 30., 2018. május 18., 2018. május 20.

Csomag ára: 28 000 Ft / (félpanzióval)

A csomag tartalma

Tavaszi félpanziós akció wellnessel 2 éj
A csomag tartalma :
· 2 éjszaka szállásdíja 2 fő részére
· 2 db svédasztalos reggeli / fő
· 2 db vacsorajegy/ fő a cserkeszőlői fürdő területén lévő Napsugár Étterembe, ahol 15 ételválaszték áll a vendégek rendelkezésére, 12 órától, este 18 óra 30 perc-ig fogyasztható
· korlátlan wellness használat a hotelben / jakuzzi, infraszauna /
A csomag ára: 28.000 Ft / 2 fő / 2 éj + IFA 500 Ft/fő/éj hétközben, hétvégén / péntek, vagy szombat éjszaka / foglalása esetén 1000 ft/fő/éj felárat számítunk .
Gyermekkedvezmények (szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén)
· 0 - 14 éves korig : 10.000 Ft/ fő/ 2 éj félpanzióval
· 14 éves kor felett a teljes ár fizetendő
Foglalható: 2018 június 30-ig
Kivéve: december 24- január 2.-ig, március 15-18, március 30- április 1,
április 27- 30, május 18-21 éjszaka .
További napokkal hosszabbítható
Szépkártya elfogadóhely.
A fenti árak az ÁFA-t tartalmazzák, az IFA-t nem.
IFA= Idegenforgalmi adó, mely 500 Ft/ fő/ éjszaka, és a helyszínen külön fizetendő minden 18. életévét betöltött személy esetén, vendégéjszakánként. Az IFA minden esetben készpénzzel fizetendő!
Érkezés előtti 9. napon kötbérmentesen lemondható a foglalás. A 9. napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés estén, a szálláshely jogosult 1 éjszakai tartózkodás díját kötbérként felszámítani és a kötbér összegéről kiállított számlát a vendég nevére és címére megküldeni. A lefoglalt időpontok visszamondásakor, a foglaláshoz előre utalt összeget, / foglaló, előleg / vissza nem utalunk, azt a pénzt érkezésekor leszámláztuk, a számlát megküldtük, kötbérként felszámítjuk !
Amennyiben a vendég megérkezik, de az általa előzőleg lefoglalt vendégéjszakát bármilyen okból nem kívánja igénybe venni, hamarabb távozik mint az általa lefoglalt éjszakák száma, akkor a szállás jogosult a lefoglalt éjszakák számát leszámlázni, és az árát kifizettetni a vendéggel !

Emeleti standard szoba 2 fő részére

1x

 félpanzióval 2 fő részére: 28 000 Ft,

28 000 Ft
félpanzióval
2 fő részére


Az ár az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazza, mely 500 Ft/fő/éj, és 18 kor felett fizetendő

A Royal Hotel bemutatása

A Royal Hotel a Tiszazugban, egy alföldi falucskában, Cserkeszőlőben található.
Cserkeszőlő legnagyobb kincse a több mint 60 éve felszínre törő 90 Co-os termálvíz, és az erre épülő gyógy- és strandfürdő, mely a közelmúltban átadott új fedett Téli Fürdővel bővült. A víz összetételének köszönhetően jótékony hatással van különböző mozgásszervi és nőgyógyászati betegségekre, de a kikapcsolódni vágyók is megtalálják a számukra megfelelő szórakozási lehetőségeket az élményfürdőben.
A gyógy-és strandfürdő nyitvatartása
Panziónk új építésű, 2010-ben került átadásra és szeretettel várja vendégeit. 19 szobánk maximum 53 fő elszállásolására alkalmas. A szobák jól felszereltek, mindegyikben található fürdőszoba, televízió és légkondicionáló. Mindezek mellett a termálvíz kedvező hatásait hamarosan már a szobákban is élvezhetik kedves vendégeink, mivel minden fürdőszobába bevezetésre kerül ez a kincs.
Kellemes hangulatú szobáink és éttermünk jó lehetőséget nyújtanak a pihenni vágyóknak!

Bővebben


Házirend

Nyitvatartás egész évben
Bejelentkezés 14:00 - 18:00
Kijelentkezés 10:00 óráig
Minimum éjszaka 2 éj
Idegenforgalmi adó Az ár az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazza, mely 500 Ft/fő/éj, és 18 kor felett fizetendő
Elfogadott fizetési eszközök MKB Széchenyi pihenőkártya, K&H Széchenyi pihenőkártya, OTP Széchenyi pihenőkártya, Banki átutalás, Bankkártya, Készpénz,
Lemondás

Díjmentesen lemondható az érkezés előtti 9. napig


Érkezés előtti 9. napon kötbérmentesen, írásban lemondható a foglalás. A 9. napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés estén, a szálláshely jogosult a lefoglalt éjszakák díját kötbérként felszámítani, és a kötbér összegéről kiállított számlát a vendég nevére és címére megküldeni, és azt kifizettetni a vendéggel. A lefoglalt időpontok visszamondásakor, a foglaláshoz előre utalt összeget, / foglaló, előleg / vissza nem utalunk, azt a pénzt, a pénz érkezésekor leszámláztuk, a számlát megküldjük, kötbérként felszámítjuk, bele számoljuk a teljes foglalási összegbe, és a különbözetet a vendégnek számlázzuk . Kuponnal, bónusszal, vagy utalvánnyal foglalt szállás 9 napon belüli lemondása , vagy meg nem érkezés esetén, a kupont, bónuszt, utalványt felhasználtnak tekintjük, annak árát vissza nem térítjük, vissza nem utaljuk, beleszámítjuk a foglalt szállás értékébe, és a különbözetet számlázzuk a vendégnek. Amennyiben a vendég megérkezik, de az általa előzőleg lefoglalt vendégéjszakát bármilyen okból nem kívánja igénybe venni, hamarabb távozik mint az általa lefoglalt éjszakák száma, akkor a szállás jogosult a lefoglalt éjszakák számát leszámlázni, és az árát kifizettetni a vendéggel !
 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben